Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 6 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița
Autor Mesaj
Coffeeman Offline
Enforcer

Alăturat: Aug 2010
Given 867 thank(s) in 248 post(s)

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita
[Imagine: 4.jpg]
adevarul.ro Scris:Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nadejde, cel care a fost plutonier major Dobre Ionuţ.

"Ieri, 22 februarie 2012, acesta a încetat din viaţă în urma unei necruţătoare boli, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 41 ani.

Căsătorit şi tată al unui copil şi-a desfăşurat activitatea la sediul Detaşamentului de Pompieri din Găeşti, având funcţia de comandant de echipaj şi conducător auto. Va rămâne permanent un bun exemplu de conduită pentru colegi şi apropiaţi. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în nefiinţă, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa sunt alături de familia îndurerată aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten - Dobre Ionuţ", se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa

Cu omul asta am fost in misiune la Suceava in 2010, nu parea deloc bolnav! Dumnezeu sa-l odihneasca!
tvpartener.ro Scris:
Doi morţi şi PERICOL MARE DE EXPLOZIE ! VIDEO

La un pas de explozie într-un bloc din microraionul 9 al municipiului Târgovişte dar totodată şi sfârșit tragic pentru o familie din municipiul Târgovişte . O bătrână de 86 de ani și fiul acesteia , de 53 de ani, au murit axfisiați cu monoxide de carbon după ce gazele de la aragaz s-au oprit. Cei doi locuiau singuri, nu aveau locuința racordată la sistemul de încălzire termică și își încălzeau casa casa cu un aragaz racordat la reţeaua de gaze.. Cel mai probabil, peste noapte aragazul s-a oprit iar gazele au ieşit în casă. Nepoata bătrânei de 86 de ani şi fiica bărbatului de 53 de ani le-a făcut o vizită miercuri după-amiază,însă nu i-a răspuns nimeni.A revenit în această dimineaţă dar nimeni nu i-a răspun iar uşa era închisă pe dinăuntru .Nepoata şi fosta noră au sunat după ajutoare.Pompierii au venit imediat la faţa locului,au spart uşa şi au făcut descoperirea macabră:”Am venit ieri şi am bătut la uşă ,nu mi-a răspuns nimeni.Am revenit astăzi şi la fel ,am încercat să deschid uşa ,nu am putut pentru că era o cheie în uşă pe dinăuntru.Atunci am sunat la pompieri care au venit şi au spart uşa. Şi s-au găsit cei doi decedaţi .Numai cu aragazul se încălzeau Nu au fost probleme mai vechi cert este că nu a fost un geam deschis ,pentru aerisire”a declarat Anghel Manuela ,fostă soţie a bărbatului decedat.”S-a acţionat pentru deblocarea unei uşi .Am găsit două victime intoxicate cu monoxide de carbon ”a declarat cpt.Nicolae Tudose,ISU DâmboviţaTrupurile celor doi au fost transportate la medicina legală, pentru necropsie. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz:”Este vorba despre două persoane decedate,o femeie de 86 de ani şi un bărbat de 53 de ani ,fiul acesteia .Se pare că este vorba de o intoxicare cu monoxide de carbon .Cele două cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.Poliţiştii dâmboviţeni au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele decesului ” a declarat agent Raluca Florescu ,purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.Exista pericolul unei explozii. Drept urmare echipele de DISTRIGAZ s-au deplasat la faţa locului pentru a face o serie de verificări ,mai clar de unde s-au acumulat gaze în locuinţă.
[Imagine: timthumb.php?src=http%3A%2F%2Ftvpartener...9&zc=1]

CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra

(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 23-02-2012 05:42 PM de Coffeeman.)
23-02-2012 05:36 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Coffeeman - 23-02-2012 05:36 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Serviciul Mobil de Urgenț...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Astăzi 02:09 PM
» Mesaje: 772
» Vizualizări: 1168751
I.S.U. "Horea" al Județul...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier tălpaș
Ieri 02:41 PM
» Mesaje: 126
» Vizualizări: 210276