Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 6 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 7902 thank(s) in 3626 post(s)

RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita
La un pas de moarte. Bărbaţi surprinşi de viitură pe râul Ialomiţa.Salvarea a venit din partea pompierilor

Citat:Un bărbat şi un minor din localitatea dâmboviţeană Brăneşti s- au salvat joi seară din apele învolburate ale râului Ialomiţa,iar un al treilea bărbat a rămas în mijlocul albiei pe o insulă şi a fost adus la mal de către pompieri.Salvatorii spun că bărbaţii încercau să traverseze albia cu o căruţă în momentul în care au fost surprinşi de o viitura provocată de o deversare din Barajul Pucioasa,situat în amonte de locul incidentului.Doi dintre cei trei pasageri ai căruţei au reuşit să se agaţe de câteva ierburi de pe marginea râului,dar căruţaşul a rămas izolat pe insula din mijlocul albiei.Ulterior,un pompier a intrat în apă ţinut în frânghie de colegi şi i – a dus omului o vestă de salvare,iar ulterior amândoi au fost traşi la mal:”Traversam răul şi nu este primadată iar în acel moment a venit apa mare şi a luat căruţa.Am reuşit să împing copilul pe mal iar celălalt a salvat calul însă eu am fost prins sub căruţă şi m-a dat de vreo trei ori peste cap.De la o apă de 50 cemtimetri am ajums la o apă cu adâncimea de 1,70 .Urâtă e moartea …”a afirmat unul dintre oamenii suprinşi de viitură .”Am reuşit să ne prindem de nişte răgăli şi aşa am scăpat noi iar el a rămas în apă,un băiat de pe mal a văzut şi a anunţat pompierii.A venit apa mare dintr-o dată ”,a declarat celălalt bărbat.”Am intervenit pentru scoaterea unui bărbat rămas în mijlocul râului Ialomiţa .Traversaul râul cu căruţa,moment în care au fost surprinşi de deversarea apei din Barajul Pucioasa,moment în careau fost luaţi de apă .Celelalte două persoane au reuşit să se salveze iar el a rămas pe o insuliţă în mijlocul râului.A fost destul de dificilă intervenţia din cauza curentului puternic şi a apei adânci”,plt.adjutant Cătălin Ionescu,ISU Dâmboviţa.Cei trei localnici spun că au încercat să traverseze râul Ialomiţa printr- un loc cunoscut,dar dintr – o dată apa a crescut şi i- a surprins.Un pescar a văzut întreaga scenă şi- a sunat imediat la 112,iar la fata locului a sosit imediat un echipaj de pompieri.Ei susţin că nu au mai trecut nicodată prin asemenea clipe deşi trec des albia râului prin acel loc,iar oamenii au plecat spre case fără a avea nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului sau spitalizare.
SURSA : http://tvpartener.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
27-04-2013 11:23 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Homefire News - 27-04-2013 11:23 AM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Baseball
Ultimul mesaj a fost postat de: Covalciuc Bogdan
Ieri 03:37 PM
» Mesaje: 0
» Vizualizări: 3
Inchirieri auto aeroport
Ultimul mesaj a fost postat de: paraschivrazvan25
Ieri 02:56 PM
» Mesaje: 3
» Vizualizări: 3284