Evaluarea subiectului:
- 14 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
|
Autor |
Mesaj |
maf150
Moderator
Alăturat: Apr 2011
Given 1299 thank(s) in 599 post(s)
|
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti
Citat:Incendiu puternic într-un bloc din cartierul Rahova
Momente de panică noaptea trecută printre locatarii unui bloc de 10 etaje din cartierul Rahova. Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament de la etajul 7 unde locuiau o bătrână şi fiul ei. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe jumătatate din suprafaţa corpului, iar mama lui şi un vecin s-au intoxicat cu fum şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Speriaţi că focul s-ar putea extinde, oamenii din bloc au ieşit în grabă în strada şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
"Noi dormeam şi am auzit gălăgie în stradă şi geamul deschis şi m-am uitat când am văzut că ardea. N-am fost sigură că este de la ea sau nu", a spus unul dintre locatari. "Am acţionat cu şapte autospeciale de diverse tipuri de stingere cu apă, ambulanţe, a fost dificil pentru că a trebuit să evacuăm pe cetăţenii de la nivelul superior", a spus Cornel Dumitrescu, din cadrul ISU Bucureşti.
"Din incendiul din apartament a rezultat o victimă cu arsuri pe o suprafaţă de 50 % din corp, care a fost transportată cu un echipaj de terapie intensivă cu medic la spitalul de arşi", a declarat medicul SMURD, Camelia Fieraru.
Alte două persoane s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.
Pentru a elimina orice pericol de explozie, o echipă de la firma de gaze a oprit alimentarea în zonă. O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului.
SURSA: http://www.realitatea.net/incendiu-puter...91869.html
|
|
21-08-2012 01:16 PM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti - maf150 - 21-08-2012 01:16 PM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|