Evaluarea subiectului:
- 14 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
|
Autor |
Mesaj |
dragos
Membru experimentat
Alăturat: Jan 2011
Given 126 thank(s) in 42 post(s)
|
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti
Ma intreb, daca purtatorii de vorbe de la IGSU au replica la cele spuse de ziaristi in legatura cu ordinea sosirii autospecialelor. Erau autoscari la subunitatile din apropiere sau ele au venit din Bucuresti si de aceea a durat mai mult ? Nu stiu cum sunt dispuse unitatile in Buc. dar ma enerveaza cand vad cum vor sa ii scoata vinovati pe pompieri.
Nu stiu cum pot spune unii ca nu aveau pompierii apa. APCA are 9000 de litrii cu ea. Nu se pleaca la interventie fara apa, se stie acest lucru! A, ca nu merg hidrantii, asta e altceva. Reteaua de hidranti de cine tine ? Constructia se pare ca nu avea avizul ISU. Stiau asta locatarii ? Macar s-au interesat in legatura cu acest fapt ? Accesul era greoi, din ce s-a vazut la tv. Si e vorba de o cladire noua, nu de una ceausista. Deci, aviz ioc, acces aproape ioc, materiale de constructie cu care poti face gratar. Si probabil o sa mai apara si alte "lipsuri" pe masura ce ancheta va merge inainte.
E inadmisibil ca ziaristii, in cautare de senzational, sa spuna toate tampeniile posibile iar institutia vizata sa nu spuna exact care e situatia.
Cine mama naibii a pus piedici ca la fiecare subunitate sa fie o autoscara pt. lucrul la mare inaltime ?? Ati pus vreodata aceasta problema in tiradele voastre domnilor ziaristi ??? Las ca facem autostrazi cu 20-30 de mil euro/km. Deviem chiar cursuri de ape ca sa curga rauletul prin spatele viloiului vreunui stab al zilei cum s-au vazut exemple la tv. Tara de nenorociti !!!!!
Cele 5 porunci ale vietii 1. Sa nu gandesti, 2. Daca gandesti, sa nu spui, 3. Daca spui, sa nu scrii, 4. Daca scrii, sa nu semnezi, 5. Daca semnezi, sa nu te miri.
|
|
03-10-2012 10:49 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti - dragos - 03-10-2012 10:49 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|