Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 14 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)

RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti
Explozie într-un bloc din Capitală! Trei femei au fost rănite în urma deflagraţiei

Trei femei au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc joi, în apartamentul unui bloc de pe strada Hrisovului din Capitală.

Citat:Explozia s-a produs în jurul orei 15.30, într-un apartament de la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje, situat pe strada Hrisovului, în cartierul Dămăroaia din Capitală, fiind urmată de un incendiu, care a fost stins până la venirea pompierilor la faţa locului, a precizat Daniel Vasile, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a spus că în urma incendiului au fost rănite trei femei. Una dintre acestea are arsuri pe braţe, o alta are plăgi produse, cel mai probabil, de cioburi şi o a treia a fost găsită în stare de inconştienţă, aceasta leşinând în momentul deflagraţiei.

Echipajele medicale care au ajuns la faţa locului evaluează persoanele rănite, urmând să stabilească dacă acestea vor fi duse la spital. În urma exploziei au fost afectate şi alte opt apartamente de la etajul patru al blocului.

Din primele investigaţii rezultă că explozia s-ar fi produs de la o butelie, a mai spus Daniel Vasile, precizând că sunt luate în calcul şi alte posibile cauze.

Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare, a adăugat Daniel Vasile.
SURSA : http://www.cancan.ro

EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC din Capitală. Care a fost cauza?

Citat:Trei femei au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc joi, în apartamentul unui bloc de pe strada Hrisovului din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.
Trei femei au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc joi, în apartamentul unui bloc de pe strada Hrisovului din Capitală, a declarat pentru Realitatea Tv purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Explozia s-a produs în jurul orei 15.30, într-un apartament de la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje, situat pe strada Hrisovului, în cartierul Dămăroaia din Capitală, fiind urmată de un incendiu, care a fost stins până la venirea pompierilor la faţa locului, a precizat Daniel Vasile. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a spus că în urma incendiului au fost rănite trei femei. Una dintre acestea are arsuri pe braţe, o alta are plăgi produse, cel mai probabil, de cioburi şi o a treia a fost găsită în stare de inconştienţă, aceasta leşinând în momentul deflagraţiei. Echipajele medicale care au ajuns la faţa locului evaluează persoanele rănite, urmând să stabilească dacă acestea vor fi duse la spital.
În urma exploziei au fost afectate şi alte opt apartamente de la etajul patru al blocului.

Din primele investigaţii rezultă că explozia s-ar fi produs de la o butelie, a mai spus Daniel Vasile, precizând că sunt luate în calcul şi alte posibile cauze. Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare, a adăugat Daniel Vasile.
SURSA : http://www.dnews.ro

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
15-08-2013 06:02 PM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Accident Pipera - igabi100 - 18-07-2013, 02:34 PM
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti - Homefire News - 15-08-2013 06:02 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Sistem de detectare a inc...
Ultimul mesaj a fost postat de: Homefire News
Ieri 06:44 AM
» Mesaje: 1
» Vizualizări: 547
Atribuţiile serviciului d...
Ultimul mesaj a fost postat de: Pompier_vechi
12-12-2024 07:44 AM
» Mesaje: 10
» Vizualizări: 4117