Evaluarea subiectului:
- 14 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
|
Autor |
Mesaj |
maf150
Moderator
Alăturat: Apr 2011
Given 1299 thank(s) in 599 post(s)
|
RE: I.S.U. "Codrii Vlasiei" al Judetului Ilfov
Citat:Incendiul de la fabrica şi depozitul de polistiren din Jilava a fost stins
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că la faţa locului au ajuns deja autospeciale ale ISU Ilfov, alte cinci fiind pe drum.
Incendiul izbucnit sâmbătă în localitatea ilfoveană Jilava, la o fabrică de polistiren şi la depozitul acesteia, a fost stins după o intervenţie de peste trei ore a pompierilor, au declarat, potrivit Mediafax, reprezentanţii ISU Ilfov.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 23.30, însă pompierii rămân în continuare, o perioadă, la faţa locului, deoarece mai sunt locuri în care iese fum şi trebuie verificat să nu fi rămas bucăţi de material aprinse.
Potrivit sursei citate, incendiul a afectat, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, 95% din fabrica de polistiren şi întregul depozit, care s-a prăbuşit.
La intervenţie au participat 12 autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi o maşină de descarcerare.
Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un depozit de polistiren şi ţiglă metalică din comuna Jilava, la faţa locului intervenind pompierii de la ISU Ilfov cu zece autospeciale, o maşină de descarcerare şi o autoscară, a declarat pentru Agerpres Simion Petruş, purtător de cuvânt al ISU Ilfov.
El a spus că în depozit nu este nicio persoană.
Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi.
Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată.
- See more at: http://stiri.tvr.ro/incendiul-de-la-fabr...rIfun.dpuf
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-09-2013 10:28 AM de maf150.)
|
|
08-09-2013 10:27 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Codrii Vlasiei" al Judetului Ilfov - maf150 - 08-09-2013 10:27 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|