RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti
Citat:Incendiu în Piaţa Romană: o familie a rămas pe drumuri în miez de iarnă, după ce CASA le-a ARS
O familie din Capitală a rămas fără acoperiş deasupra capului, în plină iarnă. Casa în care locuia a fost cuprinsă aseară de flăcări. Când a izbucnit incendiul, în locuinţă erau mai multe persoane, printre care şi copii. Din fericire, au reuşit să iasă la timp din clădire.
O familie din Capitală a rămas fără acoperiş deasupra capului, în plină iarnă. Casa în care locuia a fost cuprinsă aseară de flăcări. Când a izbucnit incendiul, în locuinţă erau mai multe persoane, printre care şi copii. Din fericire, au reuşit să iasă la timp din clădire.
"Nu mai am absolut nimic. Stau pe strazi acum, pana cand mi-o da, ca deja am actele bagate in primarie si m-a mintit de atatia ani", spune o victimă.
Patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie la înălţime şi una de prim ajutor au intervenit pentru a stinge incendiul de pe strada Povernei, aflată în apropierea Pieţei Romane.
"Bum si normal ca am iesit cand auzi o bubuitura, am incercat sa salvam cat am putut de mult, am incercat sa stingem cu galeti de apa, nu am putut, s-a extins imediat la pod, daca casa este din paianta a luat imediat foc".
Focul s-a extins atât de repede, încât acoperişul locuinţei în care trăiau 10 oameni, dar şi cel al unei clădiri părăsite din vecinătate au fost complet distruse.
Reprezentanţii ISU: "Ca si posibila cauza de incendiu, am găsit un reşou, care era in priza in momentul in care am intrat, dar vom cerceta sa stabilim exact dupa ce se va termina actiunea de stingere".
Bucureştenii a căror casă a ars spun că vor dormi în stradă, pentru că nu au cui cere ajutor.