Acest forum foloseste cookies
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si publicitatea, pentru a analiza traficul si pentru a oferi optiuni social media. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

pompieri

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 14 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
Autor Mesaj
Homefire News Offline
Old firefighter Moderator

Alăturat: Nov 2010
Given 7847 thank(s) in 3607 post(s)

RE: RE: I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
Incendiu la un depozit de mobilă din Bucureşti

[Imagine: 646x404.png]

Citat:Un incendiu a izbucnit joi seară la depozitul de mobilă Tamilia din Bucureşti, nouă autospeciale fiind trimise pentru a stinge focul.

Autorităţile au aflat de izbucnirea incendiului în urma unui apel la 112. La faţa locului, în bulevardul Ghencea, au fost trimise imediat mai multe autospeciale de pompieri.

Hala are 17.000 de metri pătraţi, iar în interior au ars elemente de mobilier pe ce câteva sute de metri pătraţi.

Nouă autospeciale se luptau la ora 22.15 în continuare cu focul, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti

De asemenea, nu au fost înregistrate persoane rănite.

SURSa : http://adevarul.ro/

Incendiu puternic la un depozit de mobila din Capitala. Pagube uriase dupa ce flacarile au cuprins 1.000 de metri patrati

Citat:Tone de mobilier si perdele s-au facut scrum joi seara, in urma unui incendiu puternic izbucnit intr-un depozit de pe Bulevardul Ghencea din Capitala!
Deocamdata nu se stie cauza, dar intreaga cladire a fost invadata de un fum dens.
Pentru a putea localiza focarul, pompierii au actionat de la inaltime si abia dupa mai bine de doua ore au reusit sa declare misiunea incheiata.
Pagubele sunt insemnate, iar oamenii care aveau standuri cu mobila inauntru nu aveau marfa asigurata.
Focul s-a aprins in jurul orei 20:00, la o ora dupa ce toti comerciantii au plecat acasa. Un paznic a simtit miros de fum si a sunat repede la 112. Si-a dat seama cat de grava este situatia avand in vedere ca inauntru erau tone de mobila si perdele.
Focul ar fi izbucnit la parterul cladirii - adica exact acolo unde era depozitata cea mai mare parte din mobila. Fumul inecacios care a invadat intregul depozit a facut interventia pompierilor foarte dificila.
Comnerciant: "Au actionat de sus pompierii. Au spart niste geamuri si au dat cu apa de sus. Pentru ca era mult fum... Din cauza fumului n-au putut sa intre."
Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti-Ilfov: "Primele echipaje au constatat ca suprafata afectata era relativ redusa, dar intreaga incinta era afectata de degajarea de fum. Per total, avem o suprafata afectata de aproximativ 1000 mp..."
Vineri, fiecare comerciant isi va evalua pagubele. Totodata, pompierii vor verifica intreaga cladire, pentru a stabili ce a provocat incendiul.

[/quote]

"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
14-03-2015 09:52 AM
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
{myadvertisements[zone_3]}
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: RE: I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov - Homefire News - 14-03-2015 09:52 AM
Accident Pipera - igabi100 - 18-07-2013, 02:34 PM

Săritură forum:

Bine ai venit, Vizitator!
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.

Parolă

Ultimele subiecte
Respect !.....și suntem d...
Ultimul mesaj a fost postat de: Covalciuc Bogdan
Astăzi 05:39 AM
» Mesaje: 241
» Vizualizări: 592860
I.S.U. "Gheorghe Pop de B...
Ultimul mesaj a fost postat de: Covalciuc Bogdan
Ieri 07:54 PM
» Mesaje: 392
» Vizualizări: 654143