Evaluarea subiectului:
- 14 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 19920 thank(s) in 8118 post(s)
|
RE: I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
ISU București-Ilfov a inaugurat astãzi, 13 iulie a.c. o nouă subunitate de pompieri în localitatea Brănești, construită de primărie, cu sprijinul consiliului local. Înființarea acestei subunități va diminua timpul de răspuns într-o zonă în care locuiesc peste 24.000 de persoane și va acoperi 202 kmp.
Citat:Noul punct de lucru este realizat la standarde ridicate, prin intermediul căruia locuitorii comunei Brănești și ai localităților învecinate (Găneasa, Fundulea, Belciugatele) vor avea asigurată intervenția promptă a pompierilor. Valoarea investitiei este de peste un milion de lei.
Structura de intervenție va fi deservită de salvatori care vor încadra o ambulanță SMURD tip, o autospecială de stingere, dotată și cu echipamente pentru prim ajutor și descarcerare si un camion cu motopompa.
La festivitatea organizată cu prilejul inaugurării subunității au fost invitați să participe secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, precum și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.
SURSA : http://bucurestifm.ro
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-07-2017 06:27 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
14-07-2017 06:26 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov - Covalciuc Bogdan - 14-07-2017 06:26 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|