Evaluarea subiectului:
- 14 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U.'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 20415 thank(s) in 8213 post(s)
|
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti
Autospeciale noi !
Inspectoratele pentru Situații de Urgență (ISU) din București și Ilfov vor fi dotate în următoarele 18 luni cu 38 de autospeciale noi, ambulanțe de prim ajutor și reanimare, dar și cu două centre mobile de comandă și control pentru o mai bună gestionare a timpului de răspuns la solicitări.
Planurile au fost incluse în proiectul „Dezvoltarea şi dotarea serviciilor profesioniste pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în Regiunea Bucureşti-Ilfov”, lansat recent de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti – Ilfov (ADIBI), la care este partener Consiliul General al Municipiului București. Proiectul, ce va fi finanțat în proporție de 85% din fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013, presupune reducerea timpului de intervenție, în medie, la 8 minute în oraș, respectiv 20 de minute în mediul rural. “Scopul proiectului este îmbunătățirea capacității de răspuns în situații de urgență la nivelul întregii Regiuni București-Ilfov, prin reducerea timpului de intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru intervenții în situații de urgență
Sursa : b365.realitatea.net/news
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-12-2010 11:28 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
08-12-2010 11:27 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Dealu Spirii" al Municipiului Bucuresti - Covalciuc Bogdan - 08-12-2010 11:27 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|