Evaluarea subiectului:
- 2 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
S.M.U.R.D. Dolj
|
Autor |
Mesaj |
Homefire News
Old firefighter Moderator
Alăturat: Nov 2010
Given 8051 thank(s) in 3663 post(s)
|
RE: S.M.U.R.D. DOLJ
Elicopterul SMURD are heliport la spital
Spaţiul de aterizare din curtea Spitalului de Urgenţă Craiova, necesar elicopterului SMURD, aparat achiziţionat în urmă cu două luni de autorităţile judeţene, a fost dat în folosinţă.
Citat:Zilele trecute a fost efectuată deja prima intervenţie pe heliportul amenajat în locul unei vechi parcări a spitalului. Un pacient a fost preluat de la Spitalul de Urgenţă şi transportat la Bucureşti. Iniţial, piloţii efectuaseră un zbor şi o aterizare de probă pe heliport. „Cei de la Aviaţie ne-au trasat anumite sarcini pentru ca elicopterul să poată ateriza în condiţii optime în curtea spitalului. Noi am îndeplinit aceste condiţii şi am amenajat o fostă parcare din spatele spitalului, în sensul că am eliberat zona respectivă, astfel încât elicopterul să poată ateriza în curtea noastră. De altfel, s-a şi făcut o aterizare de probă în urmă cu două săptămâni pe acest spaţiu, iar săptămâna trecută a şi fost preluat un bolnav de la noi. În perioada următoare se vor realiza şi marcajele necesare heliportului”, a declarat Florin Petrescu, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.
SURSA : http://www.micapi.ro
"Foc . O stivă de replici uscate, plus cuvântul scânteie."
|
|
12-02-2013 07:03 PM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|