Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 3.62 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ore suplimentare
|
Autor |
Mesaj |
harpalete22
Utilizator nou
Alăturat: Oct 2013
Given 8 thank(s) in 4 post(s)
|
RE: Ore suplimentare
(13-02-2015 06:46 PM)Lion Scris: Va calculati zilele de week-end si sarbatori legale intr-o luna pana in pragul de 160 de ore, zilele de week-end care trec de acest prag e munca voluntara.
Cine a inteles bine cine nu sa aiba rabdare sa revin cu date suplimentare sau cu raspuns la intrebarile lor.
Nu pot sa ma abtin dar nu am alt loc mai potrivit pt un off-topic. Vad cativa colegi care posteaza de zor la topicuri de genul asta legate de ore si bani si nu i-am vazut pana acum. Cred ca ma bucuram mai mult daca ii vedeam ca posteaza in topicuri de specialitate si puneau acolo intrebari si postari cu aceiasi inversunare.
S-a saturat lumea de texte de genul"sgenul"sa ne bucuram ca luam salar" nu exista un precedent favorabil astfel incat colegii sa aibe sperante, e normal sa ne framantam dar tu daca vrei poti sa vii 240 de ore si pentru orele suplimentare iti dau regulamente si topicuri de specialitate , Ps. Pana nu scapam de comunisti nu va fii bine in sistemele astea militare, am uitat sa'i mentionez pe Pupincuristi, Lingai specii sociale josnice care se ocupa cu dezinformarea , sabotarea colegilor cu coloana vertebrala pentru a se bucura Ei de un tratament preferential
"Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu el.
|
|
14-02-2015 12:01 PM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Ore suplimentare - harpalete22 - 14-02-2015 12:01 PM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|