Evaluarea subiectului:
- 10 voturi - 3.2 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ore suplimentare
|
Autor |
Mesaj |
Pompier02
Membru junior

Alăturat: May 2012
Given 18 thank(s) in 10 post(s)
|
RE: Ore suplimentare
(14-02-2015 01:41 PM)se7en15 Scris: La noi se dau libere...o tura...pe vara comandatul a zis sa ne luam gandul de la asa ceva ca o sa ramanem prea putini pe tura..cat despre bani inca nu am vaz fluturasul dar dupa unele calcule am primit vreo 250-260 lei daca nu s-au bagat banii de echipament(am fost pe tura in data de 1 ian. ). Un alt coleg de pe alta tura a avut 100 lei in plus. La unii colegi nu le ajung banii nici pt naveta...de mancare nu mai zic nimik... L-am intrebat pe cmd daca ii normal asa ceva si mi-a raspuns ca un ofiter adevarat: dute in altundeva .. Traiasca Romania !!!
Bihor
Scuze pt greseli
Ce ofiter e ala? un pamblicar!
Situatia este foarte simpla, mult prea simpla! Suntem egali si avem legi! Raportul' e sfant! Inregistrat si asteptat raspunsul!
Orice abatere de la lege este penala! Deci: Raportul tau( baliverna sau nu) trebuie inregistrat si dus unde trebuie! Daca este baliverna iti atragi o sanctiune daca nu este o baliverna isi atrag o sanctiune!
Cu ce sunt/em eu/noi mai diferit/diferiti fata de alte categorii de lucratori? (avem familii/copii/o casa de intrentinut/nevoi personale ETC...)
Intreaba-l asta pe atarnatorul tau comandant. Bag de seama ca e usor retardat!
Transmite-i multa la revedere din partea noastra! a celor care inca mai au principii!
|
|
14-02-2015 06:07 PM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Ore suplimentare - Pompier02 - 14-02-2015 06:07 PM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|