Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 3.62 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ore suplimentare
|
Autor |
Mesaj |
Focus
Membru activ
Alăturat: Dec 2010
Given 34 thank(s) in 23 post(s)
|
RE: Ore suplimentare
(17-02-2015 07:01 PM)fire x Scris: Din ce a postat Arafat pe facebook nu prea se intelege mare lucru, el zice ca vom fi platiti sambata si duminica cu 75% ,
De cand a inceput marele experiment cu 24/48 mai marii nostrii conducatori ne baga la extraordinarul calcul coeficientul de 75%. Acel 75% pentru sambete , duminici si sarbatori legale , l-am fi luat oricum,inclusiv la programul 24/72
" art.13 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2013 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2014.
Astfel, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, indiferent dacă fac parte din personalul civil sau militar, vor primi o compensaţie de 75 la sută din salariul pentru o zi de lucru, pentru fiecare zi de weekend sau sărbătoare legală lucrată.
În cazul în care, prin natura meseriei, angajatul MAI este obligat să vină la lucru într-o zi declarată prin lege ca fiind liberă, acestuia i se plăteşte în plus atât ziua lucrată, cât şi sporul de 75 la sută."
Nu ar trebui sa mai amestece cei 75% cu restul drepturilor. Sa ne spuna exact formula de calcul pentru orele suplimentare si pentru libere.
|
|
18-02-2015 09:05 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Ore suplimentare - Focus - 18-02-2015 09:05 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|