Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 3.62 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ore suplimentare
|
Autor |
Mesaj |
marius.g
Utilizator nou
Alăturat: Mar 2015
Given 2 thank(s) in 2 post(s)
|
RE: Ore suplimentare
(11-03-2015 09:52 PM)Friedel Alexandru Scris: (11-03-2015 06:32 PM)raul popa Scris: pe fluturas nu apare nici o majorare pentru ore suplimentare doar pentru sarbatori legale desi am facut 32 de suplimentare in februarie,cand le plateste nimeni nu stie!!!
Pentru orele suplimentare te poate plati doar daca in termen de 60 de zile nu ti-a oferit timp liber ca si compensare. Orele pentru SDSL trebuie sa ti le calculezi cum trebuie deoarece daca ai prins S & D spre sfarsitul lunii este posibil sa fie in afara programului normal de lucru si iti for fi platite abia peste 60 de zile cu 175%(daca nu ti se acorda ore libere) sau 75% (daca ti se acorda si ore libere.
Oricum cred ca peste tot timpul lucrat suplimentar se compenseaza 100% cu timp liber pentru a nu fi platit (NU are legatura cu orele de SDSL). Putine vor fi insepectoratele unde orele suplimentare vor fi platite. Presupun ca acolo unde chiar este deficit grav de personal.
Trebuie să mai gandesti și logic: dacă pe martie ai 80 ore suplimentare (S) și 32 (sdsl ) ar trebui după logica ta să ai cel puțin 3 recuperări ca să nu mai ai pe plus, ceea ce nu cred că se întâmplă și mai ales că nu ești singur pe tura aia, deci pică logica ta
|
|
12-03-2015 08:24 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: Ore suplimentare - marius.g - 12-03-2015 08:24 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|