Evaluarea subiectului:
- 13 voturi - 3.62 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ore suplimentare
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 19920 thank(s) in 8118 post(s)
|
RE: Ore suplimentare
(18-04-2015 08:15 AM)mihaiiosubpetrosani Scris: Mai încerc să dau un sfat prietenesc în utilizarea degetului index atunci când la capătul său se află poarta sau vreo altă formă de intimidare. Folosiți același index, numai că la a sublinia în timp ce citiți prevederile M64 ,Art6, cu toate cele 3 alin. și litere până la l). Favoritul meu în ceea ce privește formularea rămâne Alin. e) de la Art.4 al aceluiași Ordin M64, fapt care m-a făcut să caut în wikidicționar NIVELUL DE TRAI . Suntem militari și ne conformăm în urma argumentului logic și legal care stă la baza unui ordin.
Un mic offtopic necesar ...cu scuzele de rigoare ...si chiar cu " (auto)sancține"
Pentru cei interesați ....
Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.64/2013 pentru aprobarea Regulamentului disciplinei militare http://forum.pompierii.info/subiect-regu...7#pid34177
Pentru cei neinteresați de regulamente ...dar interesați de "aburerile" de tip "sindicalist" ....si care au uitat de obligaţiile care revin MILITARILOR:
- să respecţi jurământul militar şi prevederile regulamentelor militare; n.a. Nu cunoști regulamentele ? Nu exiști ca militar ! Nu cunoști regulamentele ? Ești un "purtător" de grade militare ...un "negru pe plantația lu' tata " ...
- să execuţi întocmai şi la timp ordinele comandanţilor şi ale şefilor, fiind responsabil de modul în care îndeplineşti misiunile încredinţate.
Cadrelor militare nu li se poate ordona şi le este interzis să execute acte contrare legii, obiceiurilor războiului şi convenţiilor internaţionale la care România este parte, în aceste condiţii neexecutarea ordinelor eliminând răspunderea penală şi / sau civilă.
- să-ţi perfecţionezi pregătirea profesională;
- să păstrezi cu stricteţe secretul de stat şi de serviciu, precum şi caracterul confidenţial al activităţilor desfăşurate.
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 18-04-2015 08:55 AM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
18-04-2015 08:49 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|