Coffeeman
Enforcer
Alăturat: Aug 2010
Given 867 thank(s) in 248 post(s)
|
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești.
Pentru ca in cadrul acestei sectiuni se vorbeste sau se va vorbi despre accesul in profesia noastra, am decis sa deschid drumul celor care vor avea de gand sa ne urmeze .
Dupa cum spune si titlul thread-ului, prima treapta, din punctul meu de vedere, o reprezinta SPZ, cum ii spunem noi, fostii absolventi. Scoala de pompieri si protectie civila "Pavel Zaganescu" Boldesti, are o istorie in ceea ce priveste pregatirea de subofiteri de pompieri. Infiintata in anul 1986, prin O.M.I nr I/05407, pentru a raspunde cererii Corpului Pompierilor Militari: o retea de pregatire a personalului dupa nevoile proprii.
Asta ca o mica informare despre istoricul scolii. Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul scolii si anume http://www.scoaladepompieri.ro .
Detalii despre admitere ( conditii de admitere, probele de concurs) puteti afla de pe site-ul IGSU ( http://www.igsu.ro), de pe site-urile fiecarui ISUj, de pe site-ul scolii, de la sediul scolii si de la sediul fiecarui inspectorat judetean pentru situatii de urgenta.
In afara de asta, ca absolvent al acestei scoli va stau la dispozitie cu informatii, atat cat stiu si cat imi sta in putere sa va spun.
CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-01-2023 04:50 PM de Homefire News.)
|
|
02-09-2010 06:09 PM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Vantu
Unregistered
Given thank(s) in post(s)
|
RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti.
La ce salarii sunt in sistem chiar nu stiu dece se inghesuie atata lume sa intre in MAI
|
|
30-09-2010 12:53 PM |
|
Thanks given by: | |
|
|
Vantu
Unregistered
|
RE: Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti.
Nu am facut scoala militara dar din povestirile celor care au facut o nu as face niciodata pasul acesta, as alege altceva din care se castiga mai bine.Pentru 1300 de lei nu as face doi ani de scoala militara.
|
|
07-10-2010 03:12 PM |
|
|
|
Vantu
Unregistered
|
Cand vei ajunge sa lucrezi cu adevart in sistem ai sa iti dai seama cu adevarat cat de bun este(aia pilosi sunt pusi pe masini care merg la intervantie 1-2 ori pe an si tot ei au salarii de merit, primesc invoiri si parasiri de garnizoana la orice ora, un coleg de facultate merge la examene tu nu poti pentru ca nu ai trecut pe la sefu si multe alte chestii care te dezgusta)
|
|
11-10-2010 02:25 PM |
|
|
|
|