Evaluarea subiectului:
- 4 voturi - 3.5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Centrul National de Pregatira pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Ciolpani
|
Autor |
Mesaj |
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
|
Covalciuc Bogdan
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Given 15783 thank(s) in 7261 post(s)
|
RE: Centrul National de Pregatira pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Ciolpani
Misiune
Formarea, perfecţionarea şi specializarea personalului cu atribuţii în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă, inclusiv din structurile de acţiune şi intervenţie, pentru creşterea gradului de operativitate şi a capacităţii de reacţie şi acţiune a structurilor profesioniste şi voluntare în vederea îndeplinirii atribuţiilor şi misiunilor ce le revin.
Institutie de formare continua in subordinea IGSU din MAI pentru formarea initiala, perfectionarea si specializarea a a personalului propriu, precum si a personalului din administratia locala, institutiile publice si operatori economici, cu atributii in domeniul managementului situatiilor de urgenta.
Are in directa coordonare şi 3 centre zonale de pregătire (Bacău, Cluj, Craiova) care asigură pregătirea în domeniul situaţiilor de urgenţă a reprezentanţilor instituţiilor prefectului şi a personalului cu funcţii de conducere din administraţia publică locală.
Institutia este autorizata de CNCFPA.
De asemenea CNPPMSU asigură monitorizarea situaţiilor de urgenţă, de amploare şi complexitate ridicată, din zonele de interes stabilite de Inspectorul General al I.G.S.U. în regim de normalitate şi punerea în aplicare a procedurilor operative de activare, pe faze, a CENTRULUI NAŢIONAL DE CONDUCERE ŞI COORDONARE A INTERVENŢIEI (C.N.C.C.I.) când evoluţia situaţiei de urgenţă o impune.
Locaţie DN 1, km. 32, Ciolpani
Site web http://cnppmsu.ro/
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
|
|
31-01-2013 02:15 PM |
|
|
gigi_kent2002
Utilizator nou

Alăturat: Apr 2013
Given 1 thank(s) in 1 post(s)
|
Centrul National de Pregatira pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Ciolpani
Urmeaza sa particip in Iunie la cursul "Inspector de protectie civila" la Centrul National de la Ciolpani. Ma puteti ajuta cu cateva informatii referitoare la cazare, pretul meselor, program, prezenta in uniforma sau civil, etc.?
Sunt angajat la politia de frontiera si e prima data cand particip la un curs organizat de IGSU.
Multumesc anticipat.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 13-04-2013 01:39 PM de Covalciuc Bogdan.)
|
|
13-04-2013 01:02 PM |
|
|
gigi_kent2002
Utilizator nou

|
RE: Centrul National de Pregatira pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Ciolpani
12 lei o singura masa ? 3 mese vor fi aprox.36 lei. am inteles bine?
Multumesc mult pt.raspunsuri.
Cu stima.
|
|
14-04-2013 10:10 AM |
|
|
gigi_kent2002
Utilizator nou

|
E prea ieftin, din cauza asta nu intelegeam. Multumesc mult!
 . Daca o sa mai fie nevoie, o sa te mai deranjez. Multa sanatate!
Inca o intrebare: ai mei colegi de la 'Pregatire', dupa ce mi-au spus ca am fost selectat pt. cursul 'Inspector de protectie civila', au fost intrebati de catre cei de la IGPF daca vreau sa ma inscriu la masa( chiar daca mai sunt sase saptamani pana la curs). Am intrebat cat costa.Mi s-a raspuns: aprox.60 lei/zi. Am spus ca daca e asa scump nu vreau masa. Acum, dupa ce mi-ai spus cat costa de fapt, imi pare rau ca am zis fara masa. N-ar fi trebuit sa ne intrebe in prima zi de curs daca vrem sa ne inscriem la masa?
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-04-2013 07:43 PM de gigi_kent2002.)
|
|
14-04-2013 07:01 PM |
|
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem |  |
 |
|