Evaluarea subiectului:
- 8 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Tulcea
|
Autor |
Mesaj |
Covalciuc Bogdan
Administrator
Alăturat: Aug 2010
Given 20415 thank(s) in 8213 post(s)
|
Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Tulcea
SMURD la Tulcea, de la sfârşitul anului!
Citat:Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), col. Marcel Lucaciu, a declarat că toate judeţele din România vor avea, la finalul acestui an, SMURD asigurat prin ISU judeţene.
„Toate judeţele din România vor avea, la finalul acestui an, SMURD asigurat prin intermediul inspecto-ratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă care vor primi şi ambulanţe cu care să poată demara proiectul SMURD. Este vorba despre judeţele care nu au la acest moment unităţi SMURD, respectiv Sălaj, Tulcea, Gorj, Covasna, Caraş Severin şi Teleorman“, a declarat Marcel Lucaciu.
Trebuie spus că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea este beneficiarul unui proiect de peste 50 de milioane de lei alături de inspectoratele din regiunea de Sud-Est prin care se vor achiziţiona un număr de 44 autospeciale pentru stins incendii şi descarcerări precum şi 18 ambulanţe SMURD.
SURSA : http://www.obiectivtulcea.ro
"Audacia Et Devotio"
Cutezanță, îndrăzneală, curaj şi devotament.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 28-04-2024 05:11 AM de Homefire News.)
|
|
30-07-2011 06:26 AM |
|
Thanks given by: | |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare Tulcea - Covalciuc Bogdan - 30-07-2011 06:26 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|