Evaluarea subiectului:
- 6 voturi - 5 în medie
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
I.S.U. "Basarab I" al Județului Dâmbovița
|
Autor |
Mesaj |
Coffeeman
Enforcer
Alăturat: Aug 2010
Given 867 thank(s) in 248 post(s)
|
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita
In cuptor. 20*08*2011
Azi dimineata la ora 2, un incediu de casa ne-a alertat si ne-a trimis catre o comuna, aflata cam la 20 km de Targoviste. Ajunsi la fata locului am constatat ca incendiul se manifesta la podul constructiei. Problema fiind urmatoarea: casa era construita in stilul unui bloc, cu planseu de beton, o singura fereastra plus o intrare mica printr-o parte. Omul isi lasase si cofragul pe plaseu, in plus de ceea ce stivuise, intr-un mod ironic, extrem de aranjat. De la fier beton, usi si ferestre din lemn, placaje, franghii ca de corabie, ziare, piese de masina, galeti si alte reciepiente din plastic si tabla, geamantane, etc. Printre ele nu puteai sa te deplasezi nici daca aveai 1m si 10cm si 30 kg.
Mult fum si o caldura ca intr-un cuptor cu lemne, posibilitatile de ventilare fiind extrem de limitate. Chiar un coleg imi spunea ca in fata lui, prin fum, este un perete, chiar daca de sub fum se vedeau niste placaje si ferestre atent aranjate. Omul, proprietarul, le pusese acolo, de frica hotilor.
Dupa vreo 4 ore, am reusit sa ne incheiem activitatea acolo, iar mormanul de scanduri si celelalte elemente enumerate mai sus ajungea pana la jumatatea cladirii.
SURSA: Addictive Times
CCPhotography-500px-
Per aspera ad astra
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 20-08-2011 09:32 AM de Coffeeman.)
|
|
20-08-2011 09:31 AM |
|
{myadvertisements[zone_3]}
Mesaje în acest subiect |
RE: I.S.U. "Basarab I" al Judetului Dambovita - Coffeeman - 20-08-2011 09:31 AM
|
|
Bine ai venit, Vizitator! |
Trebuie să vă înregistraţi înainte să postaţi aici.
|
Sustinem | |
|
|